Jump to content
Sign in to follow this  
Guest RJTECH

NO ATC OR PILOT SOUND ON PMDG AIRCRAFT

Recommended Posts

Guest RJTECH

PLEASE CAN SOMEBODY HELP ME.I AM AT THE END OF MY ROPE WITH THIS ONE. I RECENTLY UPGRADED TO A P4-3.4Ghz ON ASUS P5P800 MOTHERBOARD WHICH HAS ON BOARD SOUND USING SOUNDMAX SOUND SOFTWARE.NOW I CANNOT GET ATC/PILOT VOICE SOUND ON MY PMDG A/C BUT CAN ON ALL DEFAULT A/C. I HAVE TRIED EVERYTHING INCLUDING CHECKING LATEST DRIVERS, REINSTALLING THEM ALSO CODECS. I HAVE TRIED DELETING THE CONFIG FILE. IHAVE TRIED LOADING DEFAULT A/C, CHECKING MASTER BATTERY & MASTER AVIONICS SWITCHES ON THEN SWITCHING PLANES TO PMGG 737. THIS ONE WORKS FOR A FEW MESSAGES THEN SILENCE.I HAVE SEEN ON THIS FORUM THE SUGGESTION TO GO TO WINDOWS SETUP > MULIMEDIA AND INSTALL AUDIO COMPRESSION. I AM RUNING WIN2000 PRO AND I DONT THINK THIS OPTION IS AVAILABLE.IF THERE IS ANYBODY OUT THERE THAT HAS A SOLUTION FOR THIS PROBLEM YOU WILL HAVE SAVED ME FROM A TOTAL NERVOUS BRAKEDOWN.

Share this post


Link to post
Guest Hawkeyeted

>I HAVE TRIED LOADING DEFAULT A/C,>CHECKING MASTER BATTERY & MASTER AVIONICS SWITCHES ON THEN>SWITCHING PLANES TO PMGG 737. THIS ONE WORKS FOR A FEW>MESSAGES THEN SILENCE.Dick,It's becuase your battery is going dead (and I can't explain why default aircraft seem to work forever). To confirm this, when you loose audio, start the engines and see if you get your audio back.What you can do is go to FSUIPC, TECHNICAL tab, and take a look at the battery checkbox. I set mine to ZERO, so that the battery runs forever, else you can set it at like 10 and see if it extends the life long enough for you to get set up.Hope this helps!/R,Ted Barkley

Share this post


Link to post
Guest RJTECH

HI TED.THANKS FOR THE ADVICE BUT GUESS WHAT I JUST LOST PATIANCE, WENT DOWN TO THE STORE AND BOUGHT A GOOD OLD FASIONED CREATIVE LABS SOUNDBLASTER SOUND CARD, DISABLED MY ON BOARD SOUND AND UNINSTALLED ALL ASSOCIATED SOFTWARE THEN INSTALLED THE CARD AND EVERYTHING WORKS JUST LIKE BEFORE.HOWEVER I DO APPRECIATE YOUR FAST RESPONSE AND ADVICE WHICH IS MORE THAN I GOT FROM A CUSTOMER SUPPORT DEPARTMENT WHOSE NAME I WONT MENSION.BEST REGARDS AND THANKS AGAIN.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...