Jump to content

Sign in to follow this  
Pod562

737 NG Problems

Recommended Posts

I wondered whether someone could give me advice witth some problems I am having.I have a new vista laptop and I have installed the PMDG 737 NG on it.I have remembered to install the updates but I have the following issues:1.On the PFD, the magnenta altimeter reads '100' for both 1000ft and 10,000ft. On my old XP computer, the magnenta would read 1000, 5000, 10,000 etc. This install reads 100, 200 etc.2.On the 'About' screen, my vista version reads something like 2.4 whereas my XP version was something like 3.2. I noticed also that the 'options' screens are different.3. Lastly, and this is not a PMDG issue, can someone tell me where the FS9 joystick assignments are saved because I would like to copy them across to my new installation rahter than start from scratch again.ThanksRenzo


Bill Miller

Share this post


Link to post

Joystick sensitivities and assignments are in a Joystick section of FS9.cfg. Make sure your Explorer tools/folder preferences are set to show file extensions and hidden folders/files.Use a text editor (notepad) to edit FS9.cfg. Make sure you have a safe copy of the original old and new files before editing.


Ron Ginsberg
KMSP Minnesota, Land of 10,000 Puddles
rcv4bannersupporter.jpg

Support Team

 

Share this post


Link to post

Thanks Ron. Please read 'magenta' for 'magnenta'. Don't know where that extra 'n' came from.renzo


Bill Miller

Share this post


Link to post

I have put a screen shot of my PFD problem below if anyone is interested.


Bill Miller

Share this post


Link to post

On a chance make sure your Vista international settings are set up for US standards for language, font, and thousands formatted with comma and decimal uses ".". For XP it is in Control Panel/Regional and Language settings.I think the PFD uses your system fonts which should be using your language setting.


Ron Ginsberg
KMSP Minnesota, Land of 10,000 Puddles
rcv4bannersupporter.jpg

Support Team

 

Share this post


Link to post

Renzo,Can you ensure that your Windows font scaling is set to 96 DPI and not something higher? That can cause those font issues... It's in Control Panel/Display/Settings/Advanced.


Ryan Maziarz
devteam.jpg

For fastest support, please submit a ticket at http://support.precisionmanuals.com

Share this post


Link to post

Indeed, it was the font DPI set to 120.Thanks for your help in sorting this out chaps.Renzo


Bill Miller

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    39%
    $9,970.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...