Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Les Parson

FS9 B747-400F Logo Light

Recommended Posts

Logo light is inoperative on FS9 B744F. I did search the forum for this topic, but did'nt really find the issue clearly addressed. Is there any information?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign you name. Thank you.


Dan Downs KCRP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Les,Personally i have no issue with the logo-lights. They work just fine.Ofcourse only by night ;-)I am using FS9 with B744F.


Regards,

William Vrielynck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never had a problem here from what I remember.


Mike Roth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Les:From time to time I have been caught astray, flying G-GSSC with the Jet-Lift callsign. She is a nice change from my usual fat girl, even if she does have "those GEs" and I have always marvelled at the golden rings on her tail, illuminated brightly in the night sky.......if you do not have logo-lights in ANY 400F variant, I'd suggest a repair or uninstall and re-install.In that case I'd refer you to PMDG Wiki for the exact order of the re-install to eliminate any future problems. Let us know how you get on...Best-Carl F. Avari-Cooper BAW0225http://online.vatsimindicators.net/980091/523.png| XP Pro SP3 with FS-GS System Unification | 2 x APC UPS | Coolermaster Stacker 830 SE | Asus P5E-Deluxe (X48) | e8500 | Tuniq Tower 120 | EVGA 8800GT 512MB | Sony 40" Bravia XBR | 2 x 1 GB Corsair XMS2 | 500GB Seagate Barracuda 32MB SATA2 | Corsair HX620W PS | CH Products Yoke-Pedals-Throttle Quadrant | Aerosoft 747MCP-EFIS-EICAS |


Best-

Carl Avari-Cooper

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just realized this was talking about the freighter. Ignore what I said about not having any problems, I don't have the F version.


Mike Roth

Share this post


Link to post
Share on other sites

I performed a complete un-install and re-install of the B744 basic and B744F. The re-install was successful, however the logo light remains inop. There were also some Windows XP updates that i hoped might solve the problem, but no luck there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    2%
    $640.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...