Jump to content

Sign in to follow this  
Guest georgoftedal

SBRelay 1.2 problem

Recommended Posts

Guest georgoftedal

Can anyone help me with that error msg:"040204 22:45:48 Starting servers...040204 22:46:11 FS2002 server started040204 22:46:12 Error 0x80004001 creating 2004 address for TCP/IP""

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest MB327

I would try reinstalling SB 2.35b5 and SBRelay 1.2. Try that and see if the same error pops up. Also verify you have FSUIPC properly registered. The SBRelay readme covers how to do that if you need a quick reference as does the VATSIM PRC.If you still get the same error, we may need Russell Gilbert to comment. You may want to read his Frequent Problem page and contact him directly if necessary: http://www.chocolatesoftware.com/sbrelay/contact.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest georgoftedal

Problem fixed. I installed some updates from WindowsUpdate and the DirectX has been replaced with an older version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...