Jump to content

Sign in to follow this  
Guest HeavyMetal

No Winds aloft or otherwise

Recommended Posts

Guest HeavyMetal

Damian. I am recently installed 1.91. Activesky is reporting winds but none appear in FS2004. I have everything set up as recommended in the readme.txt file. Any suggestions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,I'll need some more information.. screenshots would help, but I think the problem may be FSUIPC not being installed correctly. Confirm this and let us know if you continue to have problems (and post a screenshot of the main and status screens).. Thanks!-Damian


Damian Clark
HiFi  Simulation Technologies

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest HeavyMetal

Damian. I just emailed several pics of my settings to you. Hope you can figure out what my problem might be.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,The problem is FSUIPC's "Max Surface Winds" setting. Change this to 0 instead of 1 and you'll be all set...-Damian


Damian Clark
HiFi  Simulation Technologies

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest HeavyMetal

Thanks Damian.. That did the trick.. Now have winds galore..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...