Sign in to follow this  
Guest

Logging in behaviour.

Recommended Posts

On my old computer whenever I wanted to post to protected Avsim forums, I needed to log in. This was fine by me since it meant my password was always fresh in my mind. With my new computer, I found that having logged in once; I no longer needed to log in again even when posting to the protected forums several days later.This morning however I was asked for user name and password and bounced when I supplied them. You can probably guess where this leading, Norton

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

My guess is you already had an AVSIM cookie on your computer. Norton probably just refused to send the information in it.Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

You might well be correct Dave. Since I am having no problems either posting to or accessing Avsim I am not complaining and since the Avsim staff are not jumping up and down, it doesn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dave,I have finally sussed it, why the logging in behaviour at Avsim seemed to me to have changed. Having installed a new system, I altered the Internet cleaning function of Norton

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice to hear you figured things out. :) Also, I got your mail. Thanks.I'll talk to you later.Regards,Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this