Jump to content

Sign in to follow this  
3JaysDad

Joystick Issues

Recommended Posts

I installed the A320 over the weekend (FS2004, WIN-XP) and had the following problem:I started a flight, A-319, DEN---> DFW. I am having problems with my Microsoft Sidewinder joystick. It is intermittently responsive. WHen I bring up the "FLT CTL" Status Screen on the lower ECAM and move the joystick around, it indicates that the elevators and ailerons are jumping all over the place. No problem with the throttle however.... BTW, using the same joystick with the A330/340, I had no problems at all.Any ideas????FlyBoy Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites

This could be caused by a problem that was just discovered with FSUIPC version 3.3--if the "suppress interference" option is checked in FSUIPC it may disconnect other axes due to a bug...Pete Dowson is working it now.For a more complete discussion see:http://forums.simflight.com/viewtopic.php?...er=asc&start=15RegardsBob ScottATP IMEL Gulfstream II-III-IV-V L-300Washington, DC


Bob Scott | AVSIM Forums Administrator | AVSIM Board of Directors

ATP Gulfstream II-III-IV-V

System: i7-8086K @ 5.3GHz on custom water loop, ASUS Maximus XI Hero, 16GB 3600MHz CAS15, eVGA 2080Ti XC Ultra, Samsung 55" JS8500 4K TV@30Hz, 2x1TB Samsung SSD 970Pro NVMe+850 Pro SATA 3, eVGA 1KW PSU

SB XFi Titanium, optical link to Yamaha RX-V467, Polk/Klipsch 6" bookshelf spkrs, Polk 12" subwoofer, 12.9" iPad Pro, PFC yoke/throttle quad/pedals with custom Hall sensors, Coolermaster HAF932 case, Stream Deck XL button box

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest richperez

I have the same problem phil. In adition to this, I don't get to take the bus of the ground in a smooth way. I have to pull so hard on my yoke and not always getting results. Plane tries to dive ground.It also happens to me that on climbing (using AP and AT) and sometimes on cruise, the plane sundely stars to go up and down finally crashing.In contrast, my pedals work just fine.Have you solved your problem? If so tell me to see if that solves my problem too.Thanks,Richard.Using FS2004, PSS A320 (Default FSPUIC installed by PSS A320), CH Products USB Yoke, CH Products Pedals.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    13%
    $3,490.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...