Jump to content

Sign in to follow this  
Guest campo

330/340 Gauges Not Working

Recommended Posts

Guest campo

I run FS9 in Windows XP on a 2.6G Dell.I have done a few trips on my 330 & 340 but now the gauges either come up blank or come up faint and don't work.They won't work even when I have loaded up a default aircraft first. The A320 still works fine. I have tried deleting the FS9 config but no change. I am using the latest FSUIPC (registered).This has happened before and the only solution I have is to do a full FS9 reinstall as deleting just the PSS330/340 doesn't work.The package works fine in FS2002.Any ideas on how to fix the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest mendruhn

...same Problem here. As idont't want to reinstall everything, i hope fo a hint of PSS.RGDS Michael

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    21%
    $5,490.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...