Jump to content

Sign in to follow this  
Guest benda

Heavy autopilot problems.

Recommended Posts

Guest benda

Hello,the Airbus (no matter which one i take - 319,320,321,330,340) does follow the route when in nav-mode, but does _not_ hold speed or altitude nor climb/sinkrate (switches seem to work but don#t effect anything - mcdu programmed correctly - the bus even recognizes the 250kias limit below FL100 but diesn't care acout) (no matter if in managed or manual mode). i just don't get the plane to hold altitude or v/s rates - simply no effect. funnily enough it worked fine in the past.. This problem occured after reinstalling windows/fs9ps. yes i know operating and airbus and it's systems ;)thanks a lot in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    18%
    $4,530.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...