Jump to content

Sign in to follow this  
jc_150

Can't get my head round this problem

Recommended Posts

Hi all in the forumI have successfully installed the server info guage into numerous aircraft,all the airbus family and other add ons that i own. For some reason, only with the pss A330 series will the guage not operate properly. I can see it on the panel and it lights up green when controllers are in the area, but when i click on it it fails to open, and I get a slightly flickery mouse with no"hand" when i hover over an item, until i click the guage again (off) and the "hand " comes back and the flickering stops. I have also lost the ability to play back instant replays of any aircraft, the plane just sits where it is and there is no countdown clock just incase the two faults are linked.Any ideas would be very welcomeJohn Calleja


John Calleja

Picture6.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    5%
    $1,380.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...