Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Phoenix_7

not in data base

Recommended Posts

Guest Phoenix_7

they all use the same navdata filesthey can be found in the folderpssnavdatayou can download/update the data fromwww.navdata.atJohnPSS SUPPORTsupport@phoenix-simulation.co.ukhttp://www.avsim.com/pss/phoenix.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest electricclay2000

John i done that more than once ,i even uninstall flightsim and the pss stuff ,and i am getting the same things .when i use fsbuild 2 to do the flight plan and when i co rte to load the flightplan it work ,but if i try to do it manual i get that error.that problem surface 3 days ago and i do all that i know and it still dont fix .that the time i seek more help electricclay2000

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest vrandar

Do make sure the navdata updates are being installed to the correct folder. A while back they were installing incorrectly for the PSS. I think that has been fixed as I haven't had to change the install location, but it is best to make sure when you come to do the install that it is pointing to the default FS( folder and not the default FS2002 folder or anywhere else. If going to the correct folder the navdata should be fine, mwcr/mkjp can be enterd OK with the current navdata on my MCDU.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest electricclay2000

thank for all your replies ,but i still dont get it fix the navdata is updated and is in the right file ,check the file path and that os ok ,but i sitll know what went wrong. electricclay2000http://forums.avsim.net/user_files/114392.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest electricclay2000
http://forums.avsim.net/user_files/114294.jpgafter so many years flying the airbus .this is the first time i get this error saying not in databasei was in Roberts Intl airport (mwcr) my flightplan was from that airport to kingston ,jamaica (mkjp) when i type in mwcr/mkjp in the scratchpad ,then press the 1R key on the mcdu init page A to insert the from/to i keep on getting NOT IN DATABASE can some one help me out .it only happen in the A319-A321 ,not the a330/a340,they work fine thank electricclay2000

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    5%
    $1,290.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...