Jump to content

Sign in to follow this  
Guest rthl

Airbus gauges goes blank when starting

Recommended Posts

Guest rthl

I'm using the PSS Airbus Pro package, and whenever I stop flying midway through my flight and save it, the next time I start it up, the 3 main gauges are blank. This happens despite the start-up setting in the Panel Config utility.In the PSS 747, I can re-load the fligth mid-way after saving it in FS9. The gauges would show the last known status of the flight, but it won't happen in the Airbus Pro.How can I resolve this?The gauges would only reappear after I select another aircraft type, and then re-select the AB aircraft of my choice.Richie

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    5%
    $1,455.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...