Jump to content

Sign in to follow this  
Guest ktaliana

N1 too low on take off

Recommended Posts

Guest ktaliana

Hi Guys,Happy New Year to all.I have a question regarding N1 on take off.I start with default Aircraft and the switch PSS and first flight NO Problems.I land and do not switch off the FS (I only see the replay) and re-load the new flight plan.Now the problem starts. As soon as I go to TOGA (or FLEX) the maximum N1 that both engines reach is 74%, which is not sufficient.You have to go manual and insert A/Thr after takeoff.I repeat that this is the second flight after the FMC is reloded with the return flight plan.Is anyone experiencing the same problem please? both on 319 and 320.Kenneth

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    5%
    $1,390.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...