Sign in to follow this  
Guest optima90

Repaint doesn't show

Recommended Posts

Hi, when I get repaints for the B777 from the user's edit in PSS web site, i put the texture in the appropriate folder and modify the aircraft cfg. folder with the provided text ,the new repaint doesn't show at all on the Boeing PSS in fs9.Any help pls.Kind Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

1) Are you sure you have the (fltsim.XX) sections numbered correctly in the aircraft.cfg file? Re-check them!2) Also, try looking for the repaints under just 'Boeing', or maybe even go to the top of the list and select 'Any', then scroll through everything you have and see if you see the paint. But make sure you have done #1 above first!Hope that helps,Jimmy Richards

Share this post


Link to post
Share on other sites

>2) Also, try looking for the repaints under just 'Boeing', or>maybe even go to the top of the list and select 'Any', then>scroll through everything you have and see if you see the>paint. But make sure you have done #1 above first!Thats the problem. I had it too. THe default paints are under "Boeing-PSS", but the user edits are showing up under "Boeing". Just edit the aircraft.cfg to be "Boeing-PSS" and they'll all show up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you guys for your prompt help I got it working now by adding (Boeing-PSS).Kind RegardsMustafa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this