Jump to content

Sign in to follow this  
Guest turby

Will PSS correct this?

Recommended Posts

Guest turby

Is there any one who has the same problem?And is PSS going to correct this?Thanks!P.S.: Please do not focus on some unwanted letters on the picture.

Share this post


Link to post
Guest Knikolaes

You have your resolution set too low (I think). I am running 1280x1024x32 resolution and my numbers are not even near that big.

Share this post


Link to post
Guest turby

I am running 1280x1024x32 resolution too.

Share this post


Link to post
Guest turby

I'm sorry, John. But it is an image file, even though is indicated as a text file.I'm running my system at 1280x1024x32 resolution, and my graphic card is Geforce 6800GT. As you see the picture, the last digits on the Ped, Clck and Rad panel are not shown properly.Thanks

Share this post


Link to post
Guest

Does the T7 installer install a new font (or replace an existing one) in Windows?If so, a reboot of the machine may be required in order to ensure it's properly displayed.

Share this post


Link to post

The digits display the same on my monitor. Running a 19" TFT at same res as people above.I have to slightly stretch the clock window to get it to display all digits complete.John

Share this post


Link to post
Guest NormanB

The installer puts two fonts into the windows/fonts directory.

Share this post


Link to post

Go to display properties -> Settings -> Advanced -> GeneralLook at DPI setting drop-down box...should be 96 DPI (Normal).Many laptops and display adapter defaults increase the font DPI, especially at higher resolutions, to make the characters larger and more readable. This will dork the digital character displays in many panels.RegardsBob ScottATP IMEL Gulfstream II-III-IV-V L-300Santiago de Chile

Share this post


Link to post
Guest turby

I just checked the DPI setting and it's 96 DPI(Normal)Thank you.K. Chang

Share this post


Link to post

I have the same issue and reported it earlier (1280x1024x32). I would like to ask what two fonts are installed?May be just a few folks experiencing this - but must included the person that put the graphics in the manual - look at pages 50, 51 and 52 of the manual "PSS_B777_Panel_Manual.pdf" - shows there too ! !Thanks for any help.Joe Lorenc

Share this post


Link to post
Guest turby

As Joe noticed, PSS guys had the same problem.Thank you for the information, Joe.K. Chang

Share this post


Link to post
Guest turby

Thank you for you support, John.Sincerely,K. Chang

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...