Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Pete EHAM

Run time error with aircraft loader

Recommended Posts

Guest Pete EHAM

Hello,First of all: I'm very pleased with my T7. Great plane!Today I installed the fuel planner and aircraft loader without any problem.The only problem I'm having right now is the aircraft loader. It gives me only problems when I want to load the 777-200LRF!! NOT with the other 2 aircrafts. :-hmmmWhen I choose my T7-200LRF to load it says: "run time error 380 invalid property value". When I press "ok" (the only choice I have) it simply closes the aircraft loader. :-eekStarting up the aircraft loader again is no problem at all, it just gives me problems with my -LRF.Please help.Pete EHAM

Share this post


Link to post
Guest NormanB

Pete,Run the LRF base installer, having downloaded the latest from "my files."

Share this post


Link to post

Hi!I have a Multipack and have download them again!No chance.The same Run-time Error!!! Ralf

Share this post


Link to post
Guest NormanB

Ralf,Send me your aircraft cfg files please.

Share this post


Link to post
Guest Pete EHAM

Hi, Norman,Thanks for your quick answer.I did just as you asked me. I have the multi pack. This time I chose only to run the LRF base installer and nothing else.But it didn't help. Still having the same problem....;(Attached are my aircraft cfg files of all my T7 planes. Hope this helps.Thanks in advance,Pete EHAM:-wave

Share this post


Link to post
Guest NormanB

Pete,If you could email those to support - one of us will reply to it soonest. Im out using a PDA so can't help just now.

Share this post


Link to post

I have send my aircraft.cfg to the Suppoert Team.Thank`s Norman. Ralf

Share this post


Link to post
Guest Pete EHAM

Norman,I've just mailed them to support. Thanks for your help so far.Merry Xmas!Pete EHAM

Share this post


Link to post
Guest edwardpat2004

Having the same issue only with the -LRF model. I also have the multipack.I'm also sending my .cfg file to you.Let's see what's the reason

Share this post


Link to post
Guest edwardpat2004

Got the answer from support ro replace weight & balance data in the aircraft.cfg file, but still getting the same runtime error.Anyway, thanks for the quick answer and merry xmas to all of you at PSS.

Share this post


Link to post
Guest edwardpat2004

Any progress on this bug?

Share this post


Link to post
Guest Pete EHAM

PROBLEM SOLVED THANX TO NORMAN PSS SUPPORT!!!!!!;) Pete EHAM

Share this post


Link to post

Hi Pete!How did you solve the Problem?I never get a reply to my E-Mail, that i have send to Support.Thanks in Advance and Happy new Year!!! Ralf

Share this post


Link to post
Guest NormanB

Ralf,I had a lot of emails to reply to - some of which have not yet been answered due the holidays. They are however answered in chronological order.The key is to download the base installer and then use it to get the new files.Most issues are centred around the LRF and the order of the load stations.If I have not yet answered your email I hope to have done by tonight.

Share this post


Link to post

hi folks!is there anybody outside with an LRF aircraft.cfg that works with the Load Edit?i've loaded the last Basic-Setup - LoadEdit error!i've installed after deleting the whole package again - LoadEdit error!here is my section of the new generated LRF aircraft.cfg:weight_and_balance// ACM V2.5max_gross_weight = 766800empty_weight = 320000reference_datum_position = 0, 0, 0empty_weight_CG_position = 0, 0, 0empty_weight_pitch_MOI = 17481382empty_weight_roll_MOI = 7506555empty_weight_yaw_MOI = 18309769empty_weight_coupled_MOI = 0max_number_of_stations = 14station_load.0 = 900, 97, 0, 4.12, Cockpit Crewstation_load.1 = 1980, 10, 0, 0, Technical Crewstation_load.2 = 19500, 30, 0, 0, Pallets 1st Qtrstation_load.3 = 32500, 10, 0, 0, Pallets 2nd Qtrstation_load.4 = 32500, -10, 0, 0, Pallets 3rd Qtrstation_load.5 = 13000, -30, 0, 0, Pallets 4th Qtrstation_load.6 = 7000.0, 40, 0, 0, Containers P. 1 station_load.7 = 10500.0, 10, 0, 0, Containers P. 2 station_load.8 = 7000, -25, 0, 0, Containers P. 3 station_load.9 = 7000, -65, 0, 0, Containers P. 4 (BGGE)station_load.10 = 3120, -70, 0, 0, Bulk Cargo P. 5 (BULK)station_load.11 = 41, 20, 0, 0, Mealsstation_load.12 = 139, 20, 0, 0, Potable Waterstation_load.13 = 20, 20, 0, 0, Lav Service-----no, "Potable Water' doesn't do anything, it's a misstyped word :)can anyone help or is this section the same as in other running aircraft.cfg's?

Share this post


Link to post
Guest NormanB

>no, "Potable Water' doesn't do anything, it's a misstyped word>:)Actually its typed correctly ;)>can anyone help or is this section the same as in other>running aircraft.cfg's?Please make sure to download a new base installer.

Share this post


Link to post

>>no, "Potable Water' doesn't do anything, it's a misstyped>word>>:)>>Actually its typed correctly ;)>>>can anyone help or is this section the same as in other>>running aircraft.cfg's?>>Please make sure to download a new base installer.sorry Norman, i think you are amused with me, do you?it's always the same ... and i can't read the phrase again to download a new installer longer now!take a look in my files, take a look in the sever-log if i got the right file down! the installer installs always the same aircraft.cfg!worthless what option i use ("install software" or rebuild "aircraft.cfg's")

Share this post


Link to post
Guest NormanB

PJ,Possibly something is lost in the translation here. If you wish to email me in your own language and I will translate it. We will get your files working!

Share this post


Link to post

HalloI have download the Installer again and still get the "Runtime Error 380".Is there a possible Fix for this. Thanks Ralf Zimmermann

Share this post


Link to post
Guest NormanB

Please ammend the CFG in the LRF as below:[weight_and_balance]// ACM V2.5max_gross_weight = 766800empty_weight = 320000reference_datum_position = 0, 0, 0empty_weight_CG_position = 0, 0, 0empty_weight_pitch_MOI = 17631459empty_weight_roll_MOI = 7533629empty_weight_yaw_MOI = 18421453empty_weight_coupled_MOI = 0max_number_of_stations = 14station_load.0 = 720, 97, 0, 4.12, Cockpit Crewstation_load.1 = 1080, 70, 0, 0, Technical Crewstation_load.2 = 19500, 30, 0, 0, Pallets 1st Qtrstation_load.3 = 13000, 10, 0, 0, Pallets 2st Qtrstation_load.4 = 13000, -10, 0, 0, Pallets 3rd Qtrstation_load.5 = 26000, -30, 0, 0, Pallets 4th Qtrstation_load.6 = 6500, 40, 0, 0, Containers P. 1station_load.7 = 6500, 10, 0, 0, Containers P. 2station_load.8 = 13000, -25, 0, 0, Containers P. 3station_load.9 = 6500, -65, 0, 0, Containers P. 4 (BGGE)station_load.10 = 5145, -70, 0, 0, Bulk Cargo P. 5 (BULK)station_load.11 = 15, 0, 0, 0, Mealsstation_load.12 = 139, 0, 0, 0, Potable Waterstation_load.13 = 20, 0, 0, 0, Lav Service

Share this post


Link to post
Guest jhodgkiss

I did everything as up installed download the base pack and install it again. changed the aircraf.cfg of the lrf, but I'm receving the same 380 runtime error. Kind Regards,James HodgkissMy Weight and Balance of my aircraft.cfg// ACM V2.5max_gross_weight = 766800empty_weight = 320000reference_datum_position = 0, 0, 0empty_weight_CG_position = 0, 0, 0empty_weight_pitch_MOI = 17481382empty_weight_roll_MOI = 7506555empty_weight_yaw_MOI = 18309769empty_weight_coupled_MOI = 0max_number_of_stations = 14station_load.0 = 900, 97, 0, 4.12, Cockpit Crewstation_load.1 = 1980, 10, 0, 0, Technical Crewstation_load.2 = 19500, 30, 0, 0, Pallets 1st Qtrstation_load.3 = 32500, 10, 0, 0, Pallets 2nd Qtrstation_load.4 = 32500, -10, 0, 0, Pallets 3rd Qtrstation_load.5 = 13000, -30, 0, 0, Pallets 4th Qtrstation_load.6 = 7000.0, 40, 0, 0, Containers P. 1station_load.7 = 10500.0, 10, 0, 0, Containers P. 2station_load.8 = 7000, -25, 0, 0, Containers P. 3station_load.9 = 7000, -65, 0, 0, Containers P. 4 (BGGE)station_load.10 = 3120, -70, 0, 0, Bulk Cargo P. 5 (BULK)station_load.11 = 41, 20, 0, 0, Mealsstation_load.12 = 139, 20, 0, 0, Potable Waterstation_load.13 = 20, 20, 0, 0, Lav Service

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...