Jump to content

Sign in to follow this  
Guest iainsm

Reinstallation problem

Recommended Posts

Guest iainsm

HiI tried to reinstall the 777 after having to reinstall flight sim, but the panel is not working correctly. No numbers are displayed on any of the screens, including the setup screen, the graphics are displayed, just no measurements, and the FMC is blank. I added an attatched photo of the EADI to show what I mean. It's probably my fault and is nothing serious but I'm no expert and would appreciate a bit of help so I can get back to learning to fly her!Thanks in advance,Iain(the guy who's airbus says unhundred instead of 300)

Share this post


Link to post

IanCheck that you have the two PSS fonts correctly installed in the windows folder.John R

Share this post


Link to post
Guest iainsm

Thanks for the responce. I looked in the fonts folder and can't see anything that looks like its a PSS font. Do you know how I can fix that?ThanksIain

Share this post


Link to post

Ian,Check your Windows/Fonts folder for the following:Baloo.ttfIRS_____.TTFThey should be installed automatically by the PSS installer. If you originally installed straight into FS9, you will probably need to do a re-install to find them. If you did a manual install via a temp folder, that folder should have a sub-folder entitled "Fonts".If you have no luck with this, I would e-mail PSS support - they respond very quickly.John R

Share this post


Link to post
Guest iainsm

I reinstalled it agin, checked the fonts were there, and they were, and then started the sim, and now it works! I didn't do anything different this time, but the problem is solved,Thanks for your time John,Iain

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...