Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ajcbakker

Error message FS9 with PSS

Recommended Posts

Hi,We have downloaded and installed succesfully the PSS 777-200LR base package and the KLM livery. It looks great.When we select in FS9 the 777 KLM aircraft everything is ok but when we push the "Fly now" button it generates the following error message:AppName: fs9.exe AppVer: 9.0.0.30612 ModName: gdiplus.dllModVer: 5.1.3102.2180 Offset: 00045876However FS9 continues and we can fly normally with the plane. We have not detect further defects (till now).The error message stays at the background on the desktop; when we close FS it becomes visible again.When we select the standard aircraft in FS9 we don't get the error message.Can anyone tell us what is wrong with it?System specs:Windows XP Pro with SP2nVidia Geforce 6600FS9.1Thanks in advance,Alje Bakker

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Alje,How are you loading the aircraft? It sounds like you are starting from the create a flight menu.Please select the default flight (this will load the cessna at Seattle) and then change to the 777. Does this error still occur?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,Many thanks for your quick response.Indeed we started from the create a flight menu.We have tried your suggested method and everything works well but after closing FS9 the following message appears:AppName: fs9.exe AppVer: 9.0.0.30612 ModName: unknownModVer: 0.0.0.0 Offset: 4ebc5876So we still have a problem.Please help us out.Many thanks in advance,Alje Bakker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alje,I used to get that error before I installed a patch for a well known 747 addon. By any chance do you have this installed and not patched?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Norman,First an apology for the late response.We found out the problem; a corrupted fs9.exe caused the problem. After a new install from FS9 all problems were fixed.Many thanks for your help.With kind regards,Alje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi AljeI"ve got the same problem and even after reinstalling both my Windows and FS9 nothing changed. After an extensive search in the web I found this post.May I ask you to tell me exactly how did you solve the problem.Best Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites