Sign in to follow this  
Guest Astradan

Very easy question - T7

Recommended Posts

Hi,Can someone please confirm that the latest (patched) version of the T7 is version 1.1 ?I bought the T7 on the day of release from the PSS site but have just had a break from FS for 6 months, and so have just re-downloaded using the "My Files" link from the PSS site.I was expecting to see "Version 2.0", but the version number was 1.1 so just ensuring that my files have indeed been updated with the patched version.Thanks,David.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Errr.. ok. I re-downloaded, and the plane now has no fonts or lettering anywhere on the panel !The 'set-up' mini-panel has just the coloured areas but with no words or font at all - Same on the main panel, ie... flicking on the FD, brought up the green boxes around the TOGA fields but again, the actual words have disappeared!What a bizzare problem - any ideas ?(I launched the plane from the default flight, Cessna, etc).David

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried a re-boot but it's the same..... :-(It seems the panel is now using a font that I mustn't have installed in my 6 month old PC ? (unusual)...I did not have this problem with the original (pre-patch) T7 versionWhat is the fix please ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh well, still tonnes of problems for me, when after a 6 month (medically afflicted) break from FS, every other add-on re-installed with no problems.It's a real shame, I was dying to see what the new FDE was like but I have 3 hours flight simming per week, and I aint prepared to waste an hour staring at this forum, waiting for the answer to yet another bizarre problem with this add-on.There are too many good reliable add-ons out there to waste my evening with problems like this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You could have saved yourself from hours staring at the forum by searching it.http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=sho...ing_type=searchhttp://forums.avsim.net/dcboard.php?az=sho...ing_type=searchhttp://forums.avsim.net/dcboard.php?az=sho...ing_type=searchhttp://forums.avsim.net/dcboard.php?az=sho...ing_type=searchhttp://forums.avsim.net/dcboard.php?az=sho...ing_type=searchTo Summarise, * Look in your C:WindowsFonts folder and find Baloo.ttf and IRS_____.TTF.* Copy the fonts out.* Delete them from the fonts folder* Restart* Use control panel to re-install the two named fonts.* Start 777

Share this post


Link to post
Share on other sites

DavidIts very straight forward - you need to re-install the PSS fonts into windows. This from an earlier response to a similar problem:"Check in your windows/fonts folder for these 2 fonts, baloo.ttf andirs___.ttf Copy them to your desktop then delete them from the fonts folder.Reboot your PC, then copy the fonts back into your windows/fonts folder.For some unkown reason windows will sometimes not recognise the fonts so we need to reintroduce them, in this manner."If you do a search for "fonts" you will see full details.John RBTW Not sure where V1.1 is specified but there has been only one patch to date.

Share this post


Link to post
Share on other sites

BenBeat me by 5 minutes whilst I was searching!!John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this