Sign in to follow this  
Guest wjerla

757 Startup Issues (for PSS support staff)

Recommended Posts

Hello PSS guys,I've been looking into the issues I have with the 757 (no CDU, no HSI, no IRS, no Autobrakes). It seems these are all tied to whatever startup logic you have in the startup options in the settings panel.If I choose "Cold and Dark" or "Engines Off", the above items (CDU, HSI, Autobrakes, IRS) don't work. Period. Even if I start from a Cessna 172 and switch to the 757.However, if I choose "No Change", and start from a Cessna 172, everything works perfect. I can start from Cessna 172 without engines running, CDU will still come up just fine (as will the othere systems).So, I'm guessing the CDU issues results from something in the logic you use in the startup options, it appears to be setting something incorrectly if you choose something besides "No Change".Othere than the above issues, I think the 757 is a great plane! Looking forward to a fix for the above issues,Bill Jerla

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello Bill,I must made a small correction. I start with default Cessna at the airport I choose, kill the engines, then with PSS757 with "Engines OFF" previously selected, I start APU immediatly as soon as the panel load. And voil

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi,i have the same probleme.and i can't star with cold and dark. i have choose it on the option but when i start the engines and all electrical is on.thank'saurelien

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this