Sign in to follow this  
Guest GW Norris

After Interim fix install, ATA_PALM Textures missing

Recommended Posts

NormanIn a previous post I made concerning the ATA_PALM livery, you answered saying that it was not included in the release last night. However, after I installed the interim fix, I now have the ATA_PALM texture folder and there are 6 bitmaps in the folder, but 3 of them have different names and formats ( 1024x1024 ) etc. than the textures in the other livery folders. When selected in the sim, I see the vertical stab textures, but the rest are not showing up. The regular ATA livery is fine. I'm wondering if the files names and formats in the PALM livery are screwed up?I checked the cfg file and it is listed, Thanks in advance for any help

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Ditto, no joy on the new textures.BTW Norm, given the rather odd situation of misinterperting files and uploading them, delayed general release, and probably 100's of emails coming to your support@ph... email, I really do appreciate you taking the time to help us with the livery. These little cases go a long way when it comes to customer support :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

>Ditto, no joy on the new textures.>>BTW Norm, given the rather odd situation of misinterperting>files and uploading them, delayed general release, and>probably 100's of emails coming to your support@ph... email, I>really do appreciate you taking the time to help us with the>livery. These little cases go a long way when it comes to>customer support :)Guys easy Just a tip the texture in the file contains a typo also on my hard disk, just change from PSS-B7524Main_t.bmp to PSS-B7523Main_t.bmp and it

Share this post


Link to post
Share on other sites

>It's time to find some sun, no more work just>fun..............That would be, "no time for work, just fun" ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this