Sign in to follow this  
Guest Steve_Park

AAL textures missing from Liveries installer

Recommended Posts

I noticed that the N192AN and N656AA texture are not on the list with either the standalone installer in Norman's post or the new base installer....is there something else I need to do or get the get the American Airline's texture?Steve Park

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Check your B752R folder and check the texture. folders. My American was named N192AN and in the Aircraft.cfg file it had texture=N192AA. I changed the folder name to match the 192AA and all is fine. Also I believe the Texture= in the .cfg file also has the other AA livery as N555AA not the number you listed. Just be sure the folder name matches what the .cfg file says the texture= name isHope this helps. mine are fine now. providing it's the 752R version because I don't have any AA liveries in the other models.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, the real 192AN has winglets...so you'll need to change the config for that texture, too...change the line that says "model=o" to "model=ow".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this