Sign in to follow this  
Guest mleuck

Frame rates died!

Recommended Posts

I had no problems with the PSS 757 until installed the CLS A340. Now my frame rated have dropped to about 7. I don't have (or I can not find) the CLS file and my refresh rate is at at 6.Anyone have any ideas?Thank you,Michael

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Michael,Look in your modules folder and find the following file:dsd_xml_tcas.dllRemove it. Yes it will stop the TCAS working in your CLSA340 but then the question begs to be asked why is it being used when the plane isnt even loaded??!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Norman, taht solved the issue. Like you, I don't understand whyit is being used.Again,Thank you.MIchael

Share this post


Link to post
Share on other sites

>Thanks Norman, taht solved the issue. Like you, I don't>understand whyit is being used.Glad it is sorted. Could you let me know what functionality the CLS misses with this file removed? Is it just the TCAS or does the panel give errors?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,Sorry to bring back on old story here considering that we have found the issue with the tcas.dll.Norman, I noticed that there was no response to you about the effects on the CLS A340. The only result I have seen from this is that the TCAS in the CLS does not function. I have not seen any panel errors upon loading or during any phase of flight.Kind Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this