Sign in to follow this  
Guest Sagerc

PSS 757, Install/Gauges problem

Recommended Posts

Hello Gents.I just reinstalled my flight sim, and my 757/777.Before the reinstall everything worked just fine, but after the reinstall i got some problems.I have tried to install the 757 and 777 many times now, only to get the same result.It should be simple, just to install it and update the aircraft configs. But regardless of how i do it, or how many times i install the same problem appears.The problem is really that when i start my aircraft, there are no active gauges working.I can see the artificial horizon adn weather radar working, but no numbers or text.The same goes for all engine instruments, i can see the lines moving, but no numbers. And the ground command panel is something for it self. No text or nothing at all!I have also tried to download a new installer, but the same thing happened.I hope that someone out there knows what this problem might be, and have a simple solution to it.Also, i have attached a picture so you can see the problem ;)http://www.home.no/a006/Untitled-2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Do a search here for "fonts" - you are missing the correct fonts installed into Windows. A well know problem and you will quickly find the answer.John Rooum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this