Sign in to follow this  
Guest johnnyh

Installation problem

Recommended Posts

I bought the PSS 757 but when I am installing it says, connecting to website. Then it stays like that for quite a while and then it just says :your installation has been aborted because tou cannot connect to the webite because of high bandwidth or something like that. Can I fix this problem or will I just have to wait?John

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi John,Try to close any antivirus software that might be running. That should work.Happy landingsMiguel

Share this post


Link to post
Share on other sites

>Hi John,>Try to close any antivirus software that might be running.>That should work.>Happy landings>>MiguelTried it, doesn't work I even uninstalled my antivirus and closed any programs that might use the internet to connect and it still doesn't work. Anything else I can do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is driving me nuts is there anything I can do to fix this problem???Jonh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi John,Which version of Internet Explorer are you using? (If any)If you upgraded to IE 7, go back to IE 6. Even though you do not actually use IE to connect to the server, it might be related.Hope this helpsMiguel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this