Sign in to follow this  
Guest MD11ME

757 VC main guage problem!?

Recommended Posts

I seem to be getting these weird lines on my ASI and HSI main guages. At first I thought it was the position I was sitting in the VC but no and turned VC res up and down....nothing. Maybe this can be fixed with next patch I have included a pic below to explain and I have tried different things butt nothing seems to make them go away. I was also woundering maybe thier will be a fix to increase the frames in the VC and resolution on the text also this would be great if it was included in the small list of fixes she still needs. Thanks for the great plane I love it.Ruben RomeroFSX - The day the music died!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Ruben,This is something I have not seen on the 757. Has it just happened or was it there as soon as you installed the 757? It looks like some form of graphics problem. I suggest that you try a re-install to start with.Also, have you checked the FS9 dislay settings to improve the VC resolution.Post back if you still have the problem.RegardsJohn Rooum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruben,Please update your video card driver, as well as trying the suggestion made by John.I feel that if this was a common issue related to our programing then we would have heard more about it by now.If the issue persists, please feel free to email me at the support email address.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In deed I found the problem. I turned antialiasing off on my ATI X700 and it went away and I got a few more frames, cant beat that:)Ruben RomeroFSX - The day the music died!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this