Sign in to follow this  
Jim Harnes

757 Load Editor

Recommended Posts

Had the 757 Load Editor working fine then received the attached error message. Is this something new or the same problem others have identified. BTW, English version of Windows XP.Jim Harnes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

If everything was working fine, then suddenly it is not working, it has to be something local to your PC that has changed.Have you installed or removed any software between the periods of working and not working?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like another uninstall/reinstall cycle. Too bad the installers are not more "intelligent".Thought perhaps someone might recognize the error msg.The error msg does say the application (757 Load Editor) generated the error.Jim Harnes

Share this post


Link to post
Share on other sites

I fail to see how this is a failure of the base installer, you must have done something that made a change to the system somewhere.Whether this was done knowingly or not is another matter, but I am still to find an installer that thinks ahead to what changes you may make to your system in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites

An uninstall/reinstall of the 757 fixed the load editor.As I said, the PSS installer was not the problem. Some other uninstaller caused the created the problem.Jim Harnes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this