Sign in to follow this  
Porthos

FS9 lock up when using HOLD function in v1.3 757

Recommended Posts

Hi All and thanks for the update.I searched the threads but could not find a specific reference to this issue.LAst night between SCIP and NTAA I initiated a HOLD function at MOANA. The result was a total lockup of FS9 - not CTD but a freeze.I restarted and did the same thing again with the same result. Is this a known issue?I tried to enter a hold at MOANA for RW 22 VOR at NTAA.System specsAMD 4600 dual coreASUS A8NSLI Premium board2G PC800 RAM2 x Leadtek PX 7800GT cards (not in SLI function)2 x 250G WD SATA II RAID in RAID 1 config.I'll try again with diferent approaches and advise if the same result.______________________________________Rob YMA002 - Compass Airlines Australia - a new direction!2846.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Well I uninstalled the V1.3 then reinstalled and so far so good..no lock up when using HOLD function.ANy ideas ??______________________________________Rob YMA002 - Compass Airlines Australia - a new direction!2846.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

G'day Rob,No real idea, I am investigating a few possibilities.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this