Sign in to follow this  
Skyline51

T7 Panel

Recommended Posts

Gentlemen(Ladies),I've just installed the T7 pro, and wanted to take it out for a spin, but I've got a bit of a bug to sort out. All of the panels (CDU, RAD, and PED) all show up behind the main panel! Even the panel switcher and Disp switcher won't show up infront of the main panel! The only one's that do are the setup panel and the o/h. Can anyone think of a reason/fix for this?On a second (and totally different) note, I was wondering if any of the paint gurus could come up with a paint scheme for a T7 in the Canadian Pacific colors? Cheers,Jim Allan (CPC608)FS9.1WIN XP sp23.0 P41 Gig RAMGeForce7800GSOC (512mb)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Jim,Just a quick suggestion as I have to disappear.1. Do a search of the forum - we have seen this several times before.2. Check you are loading the 777 correctly ie the correct default flight - see the sticky above.Please post back if you cannot find a solution - I'll be on tomorrow to help.CheersJohn R

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks John for the quick comeback, I did do a search, but I guess I used the wrong key words as I could find anything that fit my situation; and to which sticky are you referring to?Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this