Sign in to follow this  
Guest belga1

cant log in to library

Recommended Posts

Hi allFor some time I have - along with everyone else - had slow download speeds at weekends due to the peak usage of the library. This I have got round by downloading at other times.Today for the first time in 4 years I am not even being allowed access to the library - the message coming back that I have not allowed cookies. Very odd as I allow them all and dont have any problems with places like flightsim.com pr my virtual airlines.I simply do not understand this situation and put it down to another sign of over use of the server. Would welcome some guidance here - really love the library facility but this is beginning to be a bit of a hassle.John

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I can't login to the file lib either. Same problem as you, saying my broswer is not allowing cookies, yet it is. Must be a problem with AVSIM's LibLee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here also. Started a couple of hours ago after downloading some files just this morning.Maurice

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. I was downloading last nigh without issues and I have been able to get in today as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanx for the confirmation its not just me - guess theres another server problem somewhere.i would be more than willing to pay a subscription for this library if i felt that would allevieate the contimual server probels we have experienced recentlyjust going to sit back for moment and see what happens - but frustrating that every weekend these days something cannot cope although i do accept heavy usage and a sign of how popular the hobby and this site have begome.john

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, same cookie story.FireFox issued an update yesterday I wonder if it's related

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, same problem here.I also use Firefox but did not install any update.Ed

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will joing this 'party'. I also can't enter the library..Greetings. -Kristiaan. "The airport runway is the most important mainstreet in any town."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same story here, unable to Login to the File library with either I.E or Firefox.In common with others I was also downloading files up to a few hours ago.Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Add me to the list. Don't think its a Firefox problem, Internet Explorer won't work for me either. - Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem here too, ie7. I allowed all cookies and still no joy.-DaveFly PGV!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello folks,same here. No chance to login to AVSIM file library. No reaction in either IE7 or Mozilla Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi FolksSame problem here.It was all working ok at 13:03 09/02/2008I have a valid LibraryLogin cookie for library.avsim.net.The page is failing to read it correctly.Issue is browser independent and applies to both IE6 and Firefox.ATBPaulResized logo pending ;-)http://www.fs-odg.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cant log onto the library either. Im glad it's not just me, Spybot Search & Destroy was updated last night and I thought that had something to do with it, but now that I see other people having trouble too I don't think that is it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another one with cookie probBrowser: IE7.0.5730.13 no known change in system/software on my end since last the last visit a few days ago when everything was fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,Received a email from the Avsim administration.It's a problem with their server.Nothing to do with the settings of your internet browser.Ithink it's just question to be quiet and wait for a correction of the error by the IT dept :)Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are having issues with the log in's and cookies settings on our side. Please bare with us as we work as quickly as we can to resolve this issue. I being a Library Manager, am affected by this as well. So I am in the same boat as you. Thank YouPaul CrowleyAvsim Library Manager

Share this post


Link to post
Share on other sites

thnx for the update - as for me I am just starting KLAX-EGLL with BAV so will check back sometime tomorrowJohn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should have looked here first. Well, it was a good opportunity to run through my router and system to make sure I wasn't the problem!scott s..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this