Jump to content
Sign in to follow this  
onurksn

LTBA için xwind RWY

Recommended Posts

Merhaba,Tüm aramalarıma rağmen Istanbul Atatürk için 06-24'e iniş, 18-36 lardan kalkış imkanı veren bir AF2 bulamadım. Kendim yapmayı deneyeceğim ancak bu konuda amatör olduğum için pek mümkün olmayabilir.Acaba böyle bir afcad dosyası hali hazırda mevcut mu?Teşekkür ederim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaptanlar,Yaklaşık 3 saatlik bir çalışma ve crosswind tekniği ile yapılmış benzer afcad dosyalarını inceleyerek yaptığım çalışma sonucu başardım. Aynen gerçekte olduğu gibi 06-24'e iniş, 18-36 lara iniş kalkış yapmak mümkün. Kuzeyden rüzgarda 36L/R ve 06 güneyden rüzgar ve meşhur Istanbul Lodos'unda 18L/R ve 24 pistleri kullanıma açık.Yaklaşma esnasında şayet daha yakın iseniz FS ATC size 06-24'ü vermekte. Yine de eğer hava yağışlı ve ağır iseniz 18L-36R'ı isteyebilirsiniz. :( Yalnız buradan bir ricada bulunmak isterim. Kullandığım scenery Biber'in LTBA 2005'i ve afcad dosyası da sanırım Salim Ünver'in. Bu kişilerle irtibat kurup ancak izinlerini aldıktan sonra bu çalışmayı paylaşmayı düşünüyorum, tabii isteyen olursa.Sanapilot.com artık üye kabul etmediğinden kendileri ile irtibat kuramıyorum, malum Avsim'i de fazla Türk pilot takip etmiyor. Eğer buradan bana güncel email adresi verilirse memnun olurum.Teşekkür ederim, iyi inişler!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...