Jump to content

Sign in to follow this  
Guest iksound

Wilco Airbus Vol 2 dark gauges in VC cockpit

Recommended Posts

Guest iksound

Hi all, I've done a load of seaches but can't find an answer, I have the lates version of the Airbus installed on XP, FS9. most of the VC is dark, I can see some switches, but all the screens and FMCG are dark. anyone any ideas?Have GTX8800, Core2 4GB ram etc, all lates drivers and updates. I'm thinking it might just be the endless cycle of feelthere/wilco (whatever) bugs. thanksIan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup, try putting your mouse over the screen and roll your mouse wheel forwards - it adjusts the brightness on the screens. You also have to align the navigation system to get the screens up and running in many aircraft.Al

Share this post


Link to post
Share on other sites

what Al said and -support forum:http://forum.iemit.comregistration requiredold support forum:http://iemit.com/forumsearch the abus forum, and also search the general forum (use airbus, abus, bus in search string); no new posts so use the current forum for asking new Q's--

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest iksound
what Al said and -support forum:http://forum.iemit.comregistration requiredold support forum:http://iemit.com/forumsearch the abus forum, and also search the general forum (use airbus, abus, bus in search string); no new posts so use the current forum for asking new Q's--
Thank you, but no thats not the issue, I've done all that, I am familiar with the systems and workings of the aircraft, its not just the gauges, its the OH panel, the autopilot all dark. impossible at night, but manageable during the day, but it still isn't right. thanksIan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thank you, but no thats not the issue, I've done all that, I am familiar with the systems and workings of the aircraft, its not just the gauges, its the OH panel, the autopilot all dark. impossible at night, but manageable during the day, but it still isn't right. thanksIan
I have the same trouble with Wilco CRJ-200.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Goudzon

Can at you mode Cold&Dark is included? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for rise this old topic.

I have the same problem. I've been trying in my merge SMS-CLS/Wilco and at night there is no gauge (from Wilco) on the VC panel. Acttualy they are there but there is no any light on them.

 

avs_2048.jpg?dl=1

avs_2050.jpg?dl=1

avs_2051.jpg?dl=1

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...