Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest icebreaker09

777 Livery Failure

Recommended Posts

Afternoon all, I have my PSS 777/fs9 working wonderfully well, but, my liveries won't install.They show up in the config files as in - thus :[fltsim.0]title=PSS Boeing 777-200LR British Airwayssim=PSSB777LR-GEmodel=panel=sound=texture=baatc_id=GUKLRatc_airline=Speedbirdatc_flight_number=1123atc_heavy=1ui_manufacturer=Boeing-PSSui_type="777-200LR VC Model"ui_variation=British Airwaysatc_parking_codes=BAW[fltsim.1]title=PSS Boeing 777-200LR British Airways No VCsim=PSSB777LR-GEmodel=novcpanel=sound=texture=baatc_id=GUKLRatc_airline=Speedbirdatc_flight_number=1123atc_heavy=1ui_manufacturer=Boeing-PSSui_type="777-200LR No VC Model"ui_variation=British Airways But all I get is Boeing house livery Text edited to minimise upload. Thanks for any assistance/advice Cheers, icy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

The value after the equal sign in the "texture=xxx" line in the acft.cfg should be the same as the name the painter gave to the texture folder, e.g., texture.ba or texture.aa, etc.Jim Harnes

Share this post


Link to post
Share on other sites
The value after the equal sign in the "texture=xxx" line in the acft.cfg should be the same as the name the painter gave to the texture folder, e.g., texture.ba or texture.aa, etc.Jim Harnes
Yes and I have the repaint G-UKLR and it is callled texture.BAW Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes and I have the repaint G-UKLR and it is callled texture.BAW Mark
Thanks for your help people - It's sorted out now ( after much mucking about ! ) :( We (or my fiancee did :( ) copied the config. file to the correct folder, left ba as is. Then changed permissions on the folder& voila ! I have BA livery on the LR :( Cheers, icy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for your help people - It's sorted out now ( after much mucking about ! ) :( We (or my fiancee did :( ) copied the config. file to the correct folder, left ba as is. Then changed permissions on the folder& voila ! I have BA livery on the LR :( Cheers,icy
Glad to hear it You got to love that folder permissions lark B) Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do you edit the permissions folder? Where is it? I'm having no luck getting two liveries to work, Continental and American...

Share this post


Link to post
Share on other sites