Sign in to follow this  
ulisses

ATC sound start and pauses

Recommended Posts

Hello,When ATC sound starts to play the sim does a quick pause, this happened in FS2002 too and I tested the FS2004 in a Microsoft event and I could see the pauses when ATC plays as well. So it isn't only my system, but my sound is onboard.Any idea ?Thanks,Ulisses

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I get a very quick stutter the first time a particular voice is played. I think there are 10 voices or so, so once everyone has had a chance to talk the stutter disappears. I assume this is because the sound files are getting cached in memory.It is very, very slight, but still a bit irritating. I have a SB Live, and I've cut sound acceleration down to basic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is exactly what I have.After changing the acceleration to Basic fixed it ??I'll check the sound files...Thanks,Ulisses

Share this post


Link to post
Share on other sites

>It is exactly what I have.>After changing the acceleration to Basic fixed it ??Nope. It still happens.As I said, it's pretty slight, but it's bothersome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone knows where are the ATC sound files and how to turn sound cachet off ?Thanks,Ulisses

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this