Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SkyKnight_TN

C185F Skywagon Bush for FS2004 Corrupts Scenery

Recommended Posts

I have two Carenado planes: the C185F and the Piper Dakota. Never had any problems with the Dakota, but can't get the C185 to work correctly. Everytime I start a flight with the C185 there is a strange red glow from the VC that eventually goes away. Additionally, the plane's textures take a minute or so to load in the spot view. After flying for a few seconds, or a sometimes a few minutes, my ground textures get completely corrupted - all blurry and incomplete. What's the problem?Computer specs (yeah, I know, my pc is ancient; but it runs FS2004 pretty well):Operating System Microsoft Windows XP Professional, Service Pack 3Manufacturer HP Pavilion 061Product PU061AV-ABA M1050EMotherboard Chipset SiS 760, AMD HammerManufacturer: ASUSTek Computer INC.Product K8S-LA (Salmon)Processor Properties:Version AMD Athlon 64 Processor 3200+External Clock 200 MHzMaximum Clock 3700 MHzCurrent Clock 2200 MHzSocket Designation Socket 754CPU Alias Newcastle S754BIOS Properties:Vendor Phoenix Technologies, LTDVersion 3.07BIOS Type Phoenix - Award BIOS v6.00PGSystem BIOS Date 01/10/2005Graphics Processor Properties:Video Adapter nVIDIA GeForce FX 5200 (MSI FX5200)Memory Size 128 MBMonitor hp vf17 flat panel monitorThanks in advance for your help.Skyknight

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!