Jump to content
Sign in to follow this  
avbuff00

LNAV switch not engaging

Recommended Posts

hello everything on the 747 works fine except that usually the LNAV switch does not always ilminate some times it takes over 20 tries to work, sometimes it goes right on but not usually. thanks kevin okeefe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pay no attention to the light in the button, that just means it can be deactivated by pressing it again.Look to the Top of the pfd to see what ap modes are armed/engaged


Kenneth Weir

My Saitek yoke mod

 

i7 2600k @ 4.7

8GB Gskill CAS7

2x GTX580 SLI Surround + GT520 Accessory

Win7x64

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a flight recently and noticed there IS a problem here.I was on appr when pressed LOC / APPR. Straight away the joke disabled, and squawkbox opened. There seems to be a conflict going on and so I had to remap some keystrokes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...