Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SBlauw

Font problem (FSX)

Recommended Posts

Hi all,

 

I hadn't flown the MD-11 recently because of the release of the NGX. Today however, I was in the mood for a long-haul flight, so I decided to fly from Schiphol to St. Martin. For some reason, something has happened to the fonts. The picture speaks for itself I think.

 

md11q.jpg

 

Does anyone know how to fix this?

 

Best regards,

 

Stefan

Share this post


Link to post
Share on other sites

This was mentioned once before and answered here but sadly, I cannot provide the link. But I do remember this being asked about.


Rick Almeida

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, that's interesting. I can't find a proper search funtion in this forum? The problem is quite annoying :). Would there be a way to restore the fonts?

 

Stefan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stefan,

I've recently developed exactly the same font problem. Where is the repair option of the installer located? I purchased the CD version of my MD-11 and when I reinsert the disc it just gives me the option to 'install'. There doesn't appear to be a repair option.

 

I'd prefer not to do an 'uninstall' and 'reinstall'if there's a way round it. In all other respects the plane appears to be normal.

 

Bernard


Bernard Walford

Share this post


Link to post
Share on other sites

in the search box type in fonts there a few options to choose from


I7-800k,Corsair h1101 cooler ,Asus Strix Gaming Intel Z370 S11 motherboard, Corsair 32gb ramDD4,    2  ssd 500gb 970 drive, gtx 1080ti Card,  RM850 power supply

 

Peter kelberg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

 

I hadn't flown the MD-11 recently because of the release of the NGX. Today however, I was in the mood for a long-haul flight, so I decided to fly from Schiphol to St. Martin. For some reason, something has happened to the fonts. The picture speaks for itself I think.

 

md11q.jpg

 

Does anyone know how to fix this?

 

Best regards,

 

Stefan

 

Stefan,

 

Had the same problem. The best way is to uninstall the original plane and (!!) the repaints. I know that is a lot of work.

Then reïnstall again and the problem is fixed.

You can try a repair, but it doesn't worked for me.

 

Good luck.

 

Eric


Eric van Dorp

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Bernard

 

If like me you have the CD version, when you re-insert it in your drive, and it auto-runs, it will give you an option of Repair or Remove. Choose the Repair option, and you should be okay as per Stefan's solution.

 

Good Luck.


Rick Almeida

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ended up doing an 'uninstall' and then 'reinstall' with my CD. I didn't see a Repair or Remove option on the CD on auto-run. The only hassle was removing and reinstalling all my liveries. Anyway it's all done now, so thanks for the advice.

 

Bernard


Bernard Walford

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    2%
    $715.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...