Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

felipeturbay

screenshot - Graphics problems

Recommended Posts

hello guys,

 

what can be the problem here? does it has to do probably with the FSX filter options? I have it at the moment Anisotrop and I have the Antialiasing option checked.

 

My pc:

CPU (Prozessor):Intel Core i7-3770K, 4x 3.50GHz

Grafikkarte:NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2GB, EVGA

 

 

 

 

Unbenannt_zps3ac752da.png

 

 

Thanks!!


felipe turbay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Felipe!

 

I had the same issue and found the config manager where you select if you fly the -400 or the -8 screwed

it up somehow! Just have a look, PmdG offered at this time a newer version of that manager!

And don't forget to execute everything as admin!

 

Hope that is a bit helpfull for you,

 

Sven Wendel


Sven Wendel

Share this post


Link to post
Share on other sites

In your FSX.cfg, in the [GRAPHICS] section, add:

 

HIGHMEMFIX = 1

 

You can find the FSX.cfg in:

C:\Users\(your user name)\AppData\Roaming\Microsoft\FSX


Kyle Rodgers

Share this post


Link to post
Share on other sites

That same thing happened to me several months back and as Kyle suggested, the HIGHMEMFIX=1 cleared it up


Chris Sunseri

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello guys!,

 

I have found the FSX file and on the "text document" (.cfg) under Graphics I write the HIGHMEMFIX=1 and then saved.

 

It looked to solved the problem, however after flying 30 min the textures dissapeared again!!! this is anoying... any other possible solution? I have been playing with the filter options but no effective solutions at the moment. Other planes work perfect, so I dont think is a problem from the graphic card...

 

thanks guys!


felipe turbay

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello guys,

 

first time I enter the code leaving a space in between ( for the =) and I had the problem. I have entered once again all together and it seems to work!!

 

thanks to all!


felipe turbay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some times FSX fails to update from the cfg file when the program is installed in the default C:\Program Files(x86)\. . . location. It is really necessary to move your FSX install to a separate directory or at best a separate drive.


Rick Bertz

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


first time I enter the code leaving a space in between ( for the =) and I had the problem. I have entered once again all together and it seems to work!!

That is good to hear. HIGHMEMFIX=1 is truly useful. 


Regards,
Owen
My YouTube

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    18%
    $4,530.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...