Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Sam

Weird texture problem

Recommended Posts

Hi all

 

So I just reinstalled FSX(new ssd), and I saw this:

2013-7-11_16-32-9-55.jpg

https://www.dropbox.com/s/1djxjdtelgjcv6u/2013-7-11_16-32-9-55.jpg

2013-7-11_18-32-4-206.jpg

https://www.dropbox.com/s/12aslwr0nb5ksuk/2013-7-11_18-32-4-206.jpg

 

Im really puzzled

 

Installed is

 

UTX / Gex EU

 

Rex textures

 

 

I installed them in this order:

Rex

GEX

UTX

 

Any know fixes? would be *** if I had to reinstall it again :P

 

I have searched around a little, but didnt find anything which was like my issue


 

0.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

It only happens around Flytampa OMDB.. But the problem still exists even though it is removed.. I have found that Orbx england causes a similar problem, but I have no such thing installed... Still searching :)


 

0.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you open up the UTX utility and let it run through its configuration then close it and then run FSX?  That fixes a lot of problems with UTX and scenery.

 

Best regards,

Jim


Jim Young | AVSIM Online! - Simming's Premier Resource!

Member, AVSIM Board of Directors - Serving AVSIM since 2001

Submit News to AVSIM
Important other links: Basic FSX Configuration Guide | AVSIM CTD Guide | AVSIM Prepar3D Guide | Help with AVSIM Site | Signature Rules | Screen Shot Rule | AVSIM Terms of Service (ToS)

I7 8086K  5.0GHz | GTX 1080 TI OC Edition | Dell 34" and 24" Monitors | ASUS Maximus X Hero MB Z370 | Samsung M.2 NVMe 500GB and 1TB | Samsung SSD 500GB x2 | Toshiba HDD 1TB | WDC HDD 1TB | Corsair H115i Pro | 16GB DDR4 3600C17 | Windows 10 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did not make any difference

 

I made an complete reinstall once and again, as I realized I did not run FSX before I installed accel. (duh)

 

Up and running again, and everything is looking right and sharp :)


 

0.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

At least you remembered what you did.  Glad you found the solution to your problem.

 

Best regards,

Jim


Jim Young | AVSIM Online! - Simming's Premier Resource!

Member, AVSIM Board of Directors - Serving AVSIM since 2001

Submit News to AVSIM
Important other links: Basic FSX Configuration Guide | AVSIM CTD Guide | AVSIM Prepar3D Guide | Help with AVSIM Site | Signature Rules | Screen Shot Rule | AVSIM Terms of Service (ToS)

I7 8086K  5.0GHz | GTX 1080 TI OC Edition | Dell 34" and 24" Monitors | ASUS Maximus X Hero MB Z370 | Samsung M.2 NVMe 500GB and 1TB | Samsung SSD 500GB x2 | Toshiba HDD 1TB | WDC HDD 1TB | Corsair H115i Pro | 16GB DDR4 3600C17 | Windows 10 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...