Jump to content
Sign in to follow this  
martin-w

RAAS issue.

Recommended Posts

Anyone notice that if they access RAAS from the alt menu they get a black screen?

 

The only way out for me, is to hit ctrl-alt-del and then very quickly close it down before the black screen returns.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I was using RAAS on T7, I was having troubles with my ATC box, the progressive taxi line went missing and after a flight, I returned back to the airport and the terminal buildings were gone. I had similar troubles with FS2Crew so I suspect there's something in my set-up that disagrees with something in the product. I disabled the RAAS -- which is regrettable -- and had no further troubles.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


Anyone notice that if they access RAAS from the alt menu they get a black screen?

 

It's not an unlocked version in the 777 - it's licensed only for the one plane.  That menu is probably only for the licensed version, but I'm not sure.  What were you trying to do?


Kyle Rodgers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can I skip RAAS installation if I dont need it at all?

 

Not sure, but you can disable it in the FMC

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's not an unlocked version in the 777 - it's licensed only for the one plane.  That menu is probably only for the licensed version, but I'm not sure.  What were you trying to do?

 

Just tried to access it out of interest Kyle.

 

Immediate black screen.

 

I'll try it in windowed mode, that often helps when the same thing occurs with FSUIPC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


I'll try it in windowed mode, that often helps when the same thing occurs with FSUIPC.

 

Point is: unless you think you need to be in there, there's no reason to go in there.  It's all managed for you by the 777.


Kyle Rodgers

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's numerous options in there, all seem accessible some useful.

 

But anyway, for some reason the issue has vanished.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...