Sign in to follow this  
L1011_pilot

Experiencing slow download speeds since last night

Recommended Posts

Hello,

 

Since last night I am noticing that the AVSIM library download speeds have dropped substantially. My average download speed now is 17kb/s, a few days ago the download speed was much more faster usually at full speed. Has anyone experienced a similar problem to the one I am describing here?

 

My current ISP is Comcast and my download speed is 25mb/s as per my package (real world is about 22-23mb/s).

 

Thanks for any help on this matter!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

We are aware of this and are working to bring the library back to full speed.  Thank you for your patience.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are aware of this and are working to bring the library back to full speed.  Thank you for your patience.

 

Thank you for the update! It's been bugging quite a number of us especially since there was no official word on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are lucky with 17kb/s. I was downloading 10mb @ 9kb/s. It felt like 10gb download.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this