Sign in to follow this  
bjha

Rpm Problems

Recommended Posts

 

Hey.

I can not get rpm gauges to work, have a problem with EFIS and analog gauges. Tried to create

an EFIS panel for King Air. The gauges go from zero to 3500 and stays there. Have panel

Bulider via network on two W7 PCs.

What have I missed?

Best regards Bjorn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Please supply more information:

 

What sim are you using?

What aircraft in the sim?

What version of Panel Builder?

How are the PCs networked?

Do the other gauges work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the scant information in the first post.

 

  1 FSX. 2 default King Air 350. 3 Version 2.91. 4 wireless contact. 4 yes, after a bit of tinkering with the settings, so it's only rpm gauge that can not keep up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We had reports previously from customers using a wireless network that the performance of the instruments can lag. We therefor recommend a wired connection only. 

 

Also if you have no router in your network (only a switch), you need to assign fixed IP addresses to each computer. That is also necessary for cross-over network cable connections.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey., I have a router on my network. How to do that with a fixed IP address
I have no idea at the moment.
Thanks for the reply. greetings bjha

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem. This could be fixed if they could add a x100 calculation. The prop rpm run @ up to around 35000rpm on some aircraft not 3500.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this