Sign in to follow this  
SWVA4420

CLS MD80 in P3D v2.5 (w/current hotfix) - no panel?!

Recommended Posts

Hi All,

 

I've tried to install the CLS MD80 into P3D v2.5 (w/current hotfix applied after initial install, prior to any add-ons) with the EMT. The plane will load, but there's no panel displayed in either VC or 2D.  I fly exclusively in the VC as I have a triple monitor setup.  Has anyone else encountered this problem?  I haven't tried the LHS Maddog, as I've read it won't work. (How I wish it would be updated to work in P3D!!)

 

Thanks for any help/ideas,

Jim

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I will take a crack at it Jim and report back, but I'm not optimistic.

Share this post


Link to post

SOLVED - I found the answer, and the panel loads and works fine....I had to use the icon selector panel and select the VC, and voila - it appeared! 

Share this post


Link to post

Great!!

 

How does it fly?  I am going to see if I can get anywhere without getting an OOM.

Share this post


Link to post

Jim,

 

I was pleasantly surprised -- flew smooth and I got great frames.  Good stuff.

Share this post


Link to post

Hey Ripcord,

 

Yeah, I did a quick circuit with it, and all seems ok, smooth flying and good frames here, too.  (I really wish Leonardo would update his Maddog for P3D though....that and FSL's ConcordeX are the 2 planes I still use in FSX....I wish PMDG would update their MD11 too, but I doubt seriously it will happen!)

All best,

Jim

Share this post


Link to post

Oh I gotta think PMDG will update all of it, but you will pay full price for it.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this