Sign in to follow this  
BrettT

Getting Rotaries to Work on Guages

Recommended Posts

I am sure I am doing something fundamentally wrong but when I try to adjust the rotary dials on the gauges I can not get any movement on the selected indicator.  Basically I will try to turn the HDG bug or BARO knob and it just stays there, it doesn't adjust the heading or change the barometer.  I am using P3d 2.5.  Any insight is appreciated.   Thanks!

 

Brett

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Are you using the latest version of Panel Builder (Version 2.94)? Make sure that both Panel Builder AND the P3D Interface have the same version number.

Are the instruments otherwise working?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am reasonably certain I am using the latest version though I will have to double check when I get back home (it is a new install).  The gauges are otherwise working just fine.  Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure that the P3D Interface is the same version as Panel Builder. Some people forget to update the Interface when updating Panel Builder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, Ill check that, though they were both installed at the same time.  Ill let you know how it works....thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this