Sign in to follow this  
eddie777

Install into Win10 problem

Recommended Posts

Hi.

I`ve upgraded my PC to Win10, and have problems with my PMDG747

On selection from the sim menu, the nav data base begins to load, but takes sooooo looong.

When it does finally load, the frame rates make a dramatic drop.

Usually down to 5 frames.

 

I`ve reinstalled it, but still cant get it to work correctly.

Is this a Win 10 thing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I think, that other customers don't have Win 10, FSX is working perfectly or they don't have any idea.

 

Myself has no idea :-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.

I`ve upgraded my PC to Win10, and have problems with my PMDG747

 

Ed heres the scoop - I also upgraded to get into program P3D was acting strange for one reason or another - yesterday did a fresh install right from in windows 10 couldn't be happier now - P3D running great OS running great

If I were you I would bit the bullet and do a formatted install which like I said can be done right in OS - need help let me on that process know

 

"I`ve reinstalled it"

 

​What did you re-install

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry.

When I said reinstall, I meant the PMDG747.

I`ve tried installing into p3dv3 and still no better.

Was aondeing if its a navigraph thing, as the aerac loads VERY slowly when selecting the 747

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this