Sign in to follow this  
JYD

uploaded scenery not showing up

Recommended Posts

uploaded my scenery. hasn't showed up for a couple of weeks now. got the e-mail that they received it and all is well. some options posted in this said if there were a problem to download the md5 utility and run it to see if it matches the number in the e-mail. If not, upload the file again.

 

Well!!................... No instructions on how to use MD5. copy to clipboard doesn't work. No way to use md5 to navigate and open a file.

 

Sent 3 e-mails back now..... no answer. (used the e-mail link in the e-mail I got).

 

Would like to know-

 

1. anything wrong with my file.

2. How to properly (step by step) use md5.

 

Bob (aka Robert Lacy)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I will forward this to the Library forum and see if the Staff that runs the Library can help you.

 

Best regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Bob,

 

I have personally replied to your 3 emails plus sending you a fourth one on the day you uploaded your file. If you didn't receive them I suggest you check your spam/junk folder, sometimes our emails end up there. Also, adding 'library[at]avsim[dot]net' to your email's white list is a good measure to make sure you receive our emails.

 

Regarding the MD5 checksum, this is intended to check the integrity of the file we receive to make sure it hasn't got corrupted while being uploaded. Due to how the Internet works, sometimes files get corrupted during their passage through server. For more info, please refer to this: 

http://www.howtogeek.com/67241/htg-explains-what-are-md5-sha-1-hashes-and-how-do-i-check-them/
This may be a bit advanced, but it'll provide you with what you need if you really want to check and compare the MD5 checksum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I find I cannot attach a file here. If I click on 'image' I get a url request I have none I try to close.... it won't go away.

 

It was a screenshot of my attempt in command prompt, the old DOS screen. I get file errors yet I installed as per instructions.

 

I have the Microsoft app in c:\checkfile\fciv.exe

 

I have my zip file in C:\Portland-Hillsboro (KHIO).zip

 

I tried this    C:|checkfile\fciv.exe -shal c:\Portland-Hillsboro (KHIO).zip

 

system cannot find the path specified. I typed it exactly.

 

 

MD5 itself has no way to navigate to my zip file to check it. The link you provided was informative but still did not tell me HOW to use MD5.

 

There was a link to hash tab.... which I get a 404 message.... site not found. so I can't add the hash tag to properties.

 

 

Is it invalid to have - or spaces or (  ) in the filename of my zip? Maybe that is the problem. Bob

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


I find I cannot attach a file here. If I click on 'image' I get a url request I have none I try to close.... it won't go away.
It was a screenshot of my attempt in command prompt, the old DOS screen.

 

We do not allow attachments.  The following link provides instructions on how to post a screenshot:

 

http://www.avsim.com/topic/479802-how-do-i-post-a-screenshot/

 

Best regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


Is it invalid to have - or spaces or (  ) in the filename of my zip? Maybe that is the problem. Bob

 

Yes, that was the problem, the invalid characters were highlighted in the email sent to you.

 

Your newest has file has been successfully processed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this