Jump to content

Sign in to follow this  
jodle

P3D V3.2

Recommended Posts

HI!
After reinstalling RAASpro I have problem in P3D V3.2

Nazwa dziennika:Application
Źródło:        SideBySide
Data:          08.03.2016 16:11:31
Identyfikator zdarzenia:33
Kategoria zadania:Brak
Poziom:        Błędy
Słowa kluczowe:Klasyczny
Użytkownik:    Nie dotyczy
Komputer:      BASE
Opis:
Nie można wygenerować kontekstu aktywacji dla "E:\P3D\RAASPRO\RAASPRO.dll". Nie można odnaleźć zestawu zależnego Microsoft.FlightSimulator.SimConnect ,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="67c7c14424d61b5b",type="win32",version="10.0.60905.0". Użyj narzędzia sxstrace.exe, aby uzyskać szczegółową diagnozę.
Kod XML zdarzenia:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name="SideBySide" />
    <EventID Qualifiers="49409">33</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>0</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2016-03-08T15:11:31.760228300Z" />
    <EventRecordID>13644</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>BASE</Computer>
    <Security />
  </System>
  <EventData>
    <Data>Microsoft.FlightSimulator.SimConnect&#x20;,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="67c7c14424d61b5b",type="win32",version="10.0.60905.0"</Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>E:\P3D\RAASPRO\RAASPRO.dll</Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
  </EventData>
</Event>

Any idea how solve it?
Best regards!


Lukas Majer

265424.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tested RAAS in P3D 3.2.


 


No problems.


 


What I did was:


 


1. Uninstalled 3.1 cleanly, including deleting any leftover folders from P3D.


2. Fresh download and clean install of 3.2.


3. Installed RAAS normally.


 


 


Everything worked perfectly.


 


So I guess if you had a problem, something got mucked up when you installed 3.2 over 3.1.


Share this post


Link to post
Share on other sites

FYI,

 

This worked for me, too. A clean UNISTALL, including ALL sub directories. This procedure is VERY recommended when updating from a previous version of P3D, such as 3.1 - 3.2. Very good info, and positive results.

 

Peace.


 TimberLeaf Savitri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    22%
    $5,540.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...