Sign in to follow this  
AIr Force Two

PMDG 747-400 will not track on course

Recommended Posts

Hi everyone. I have been flying the Queen [400] since 2012. A few weeks ago, my independent FSX hard drive crashed and I had to replace it. {I operate Win7 64bit}. Of course as soon as I loaded up the new hard drive, Gosh what a task that was...I immediately installed the Queen. Here is my problem. After setting up the FMC and departing, the aircraft will not track on course. It slip shadows the magenta line and eventually does arrive at the right airport, but it will not line up with the extended rwy centerline and land. I have screen shots to show, but can't figure out how to load them in this forum. Sorry. I also searched the forums for answers but can't find any posts.

 

I hope my description of the problem hits a nerve with someone that can shed some light on what is happening.

 

Thanks for your help in advance everyone. In the mean time, I will continue to drudge away into the problem......been at it now for about 30 hours or so.

 

Take care.

 

S.A. Hallsson

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I hope my description of the problem hits a nerve with someone

 

First: Try the Flight1 registry repair tool.

 

Second: What weather program are you using? What is the turbulence scalar set to?

 

Full names - first and last - in the forum please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


Sorry to have bothered everyone..I will withdraw my question.

 

No bother. Did what I suggested fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this