Sign in to follow this  
keenrw

VOR display problem in the ND

Recommended Posts

Hi

 

I know this will not get fixed but I have a problem displaying the VOR pointers in the ND ...it will display some VORs but not others , I get a DME read out but not a three letter ident ...were as on some other VORs I get the full pointer ..DME and Three letter ID

It's the FS9 version on Windows 7 ...can some one check couple of VORs for me please? , SEA and TCM ..I'm not sure if the FSX version has the same problem .

 

Thanks

Rich

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Using FS9 here.  While parked at KSEA I get full pointer and DME for SEA.

 

Nothing for TCM, but that is a Terminal VOR in FS9 so has limited range. Plus the fact that many VOR in FS9 you need to be in the air to receive them.

 

Take off from KSEA and test them both

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for that ...I don't know if it was a Navdata issue but just updated the Navdata for the 747 and removed the realty XP weather gauge just incase it was interfering at all and it's all working again .

 

Thanks

Rich

Share this post


Link to post
Share on other sites

Little update ...it was the RXP WX Radar causing it ...tried it again and the needles would not display , when I removed it the Needles displayed as they should.

Rich

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this