Jump to content
Sign in to follow this  
CaptCWGAllen

Beta 6 is out

Recommended Posts

I wonder if any wx changes have been made ?  Because I find this real nice , of course i am using Cloud Gold 1.4 + Default cloud enhancer LUA . over Reno Nevada Z16 with NOAA

 

For my laptop the fps was acceptable. 

 

And then above 20000 ft the glider lost control authority hardly any response hehe

 

ASK21_1.png

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow Zulfi... The highest I got up yesterday was 750m in my PW6-U at LPMN :-)

 

You make me envy your XP11 experience :-)

 

Those clouds look nice!


José Uninstaller da Silva, happy again with:

~\ô/~ P3d v5.2 HF2 + Orbx Global / Freeware Airports enhancements + FSLabs A319/20 + PMDG 777 200 LR

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow Zulfi... The highest I got up yesterday was 750m in my PW6-U at LPMN :-)

 

You make me envy your XP11 experience :-)

 

Those clouds look nice!

 

I always enjoy whatever I have :) . And thanks to you and Tony for DCS / XP11 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beta 6 for me still producing pauses every 10 20 seconds apart...

 

Has done this since starting the Beta testing, setting are very moderate also CPU weak no doubt oc i7260. I use a 970 4gb so maybe that is not enough grunt.....so for me no improvement yet but as I say could be my hardware..

 

Also the yawing effect is still as bad with the 172 brakes off...just starts turning.....

 

Ah well looking forward to Beta 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there any fix for the the flywithlua issue (cannot load--get error message in pb6)? I haven't seen discussion here about it, but several users on .org have described it. I have disabled lua for now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there any fix for the the flywithlua issue (cannot load--get error message in pb6)? I haven't seen discussion here about it, but several users on .org have described it. I have disabled lua for now.

 

I am using Flywithlua. download version 2.05b i think it's for XP11 too

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there any fix for the the flywithlua issue (cannot load--get error message in pb6)? I haven't seen discussion here about it, but several users on .org have described it. I have disabled lua for now.

the fix for lua in pb6 is in this link, look for the comment by Sparker towards the end, he attached a zip file   SaveinitialAssignments 

 

http://forums.x-plane.org/index.php?/forums/topic/113618-xp11-beta-6/#comment-1107190


X-Plane11

GTX1070 8GB Vram - i7 4770K cpu @3.5GHz Quad core - 16GB RAM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting and thanks for the link. I guess if you don't use FlywithLua for any assignments then it just runs fine on PB6, because that's what it's doing here without any modification.


Hans Schmitz

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using the other FLywithLua in XP11 and don't have any issues. I am just running the lua script for the clouds.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beta 6 for me still producing pauses every 10 20 seconds apart...

 

 

I have experienced this while flying through clouds or the sim was updating weather.


Cheers :)

N.-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone else finding that the 172 is behaving much better, eg I don't need to trim everytime I touch the throttle ? It feels much more realistic to me, what real live pilots keep telling, that the Cessna hardly needs trim in cruise flight. What are your thoughts?

@zulfar,I also found the clouds (or the shadowing, coloring) much more realistic, I was wondering the same after today's short hop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there any fix for the the flywithlua issue (cannot load--get error message in pb6)? I haven't seen discussion here about it, but several users on .org have described it. I have disabled lua for now.

 

FlyWithLua has just been updated to to fix the bug.

 

https://github.com/X-Friese/FlyWithLua/tree/master/FlyWithLua


Stupidly expensive rig, nonplussed Memsahib, disinterested offspring and a fascinated cat as Rio.  XP11, P3Dv3 and an Oculus Rift.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grrrr .... so now the default X11 FMS on the 737 that didn't work until Beta 3? doesn't work in Beta 6 ???  Or am I missing a setting somewhere ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    53%
    $13,405.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...